Dođite na Kamp “Terme Čatež” od 17. do 22. juna

Agencija Sport Plus iz Beograda uz medijsku podršku najpoznatijeg rukometnog portala na prostorima regiona Balkan-Handball.com, nastavlja sa organizovanjem omladinskih rukometnih Kampova u Sloveniji. Dugogodišnje iskustvo iz Slovenj Gradeca, biće upotrebljeno da prvi Kamp u sjajnom okruženju jedne od največih slovenačkih turističkih atrakcija – Termi Čatež bude organizovan na visokom nivou. Svi polaznici Kampa, koji će ove sezone biti organizovan od 17. do 22. juna, moći će pored kvalitetnih rukometnih sadržaja da uživaju u atrakcijama koje poznato turističko ishodište nudi – akva parku i prirodnom okruženju reke Save, praktično na slovenačko-hrvatskoj granici.

U šest dana (pet noćenja), tim trenera (Marko Isaković, Aleksandar Micković i Andrej Mihalj) potrudiće se da kamperi ponesu nova rukometna znanja u svoje klubove, a ostatak organizacionog tima da i zabavni deo programa ostane u nezaboravnom sećanju.

Predigra rukometnom Kampu „Terme Čatež“, bio je, sada već, tradicionalni omladinski turnir „TROFEJ TERME ČATEŽ“, koji je u svom trećem izdanju proteklog vikenda okupio ekipe iz pet zemalja regiona.

Ono što je po mišljenju organizatora i jedna od najvećih prednosti ovog Kampa je i sama cena, koja pored rukometnog dela, punog pansiona u živopisnom gusarskom naselju, podrazumeva i besplatno korišćenje jednog od najvećih akva-parkova na ovim prostorima.

KAMPERI: 1998.godište i mlađi

CENA ZA SRBIJU: 165 EVRA (uključeno pet punih pansiona u gusarskom naselju, autobuski prevoz iz Beograda i besplatan ulaz u akva-park tokom trajanja Kampa)

CENA ZA REGION: 145 EUR (sve isto samo bez prevoza)

RODITELJI (SRBIJA): 170 EUR + 25 PREVOZ

POSLEDNJI ROK ZA PRIJAVU  – 12.JUN

SVE INFORMACIJE: kampcatez2013@gmail.com – telefon: +381 63 8034353